HALOSORMUKSET

Yksi suosituimmista ja näyttävimmistä vihkisormus tyyleistä.

Halo-sormuksiksi kutsutaan tyyliä, jossa suurempaa
keskitimanttia tai värillistä jalokiveä kehystämään on istutettu esimerkiksi pienempiä timantteja, yhdessä tai useammassa kehässä.

Ympärillä olevat pienemmät ns. halo-timantit luovat efektin,
jossa keskellä oleva jalokivi näyttää vielä säihkyvämmältä! Halo-tyylisissä sormuksissa keskellä olevat erilaiset värilliset jalokivet ovat erittäin suosittuja luomaan dramaattisen kaunista kontrastia!

Värillisien jalokivien lähes rajattomasta väriskaalasta voit valita mieleisesi. Esimerkiksi rubiinin, safiirin, turmaliinin, tai vaikka värillisen timantin, ihan kuinka haluat.

Kaikki Halo-sormuksiemme kastikat (Halo-osiot) ovat
saatavilla mihin tahansa runkomalliin, timanteilla tai ilman, oman mieltymyksesi mukaan. Ja tietenkin kaikissa kullan eri värisävyissä, tai platinasta. Samaan sarjaan valmistamme myös korvakorut sekä riipukset.

 

Koska Halo-sormus valitaan usein toisen sormuksen rinnalle, on valmismallistomme sormuksista suurin osa tehty istumaan toisen sormuksen rinnalle. Kun kuitenkin esimerkiksi kihlasormuksien korkeudet vaihtelevat, niin usein muokkaamme mallimme istumaan täydellisesti jo olemassa olevan sormuksesi rinnalle.

Halo-sormuksien rinnalle mallistostamme löytyy myös kaarevia sormusmalleja, jotka kauniisti syleilevät Halo-sormusta muodostaen täydellisen parin. Näin ei myöskään yksikään kaunis timantti jää piiloon toisen sormuksen
alle. Myös nämä syleilevät ihanuudet ovat muokattavissa sinun sormuksesi rinnalle.

Sinun sormuksesi – sinulle tehty!

OTA YHTEYTTÄ JA KYSY LISÄÄ!