SORMUKSET MITTATILAUSTYÖNÄ

SUUNNITTELE UNELMIESI SORMUS

Juuri sen oikean vihki- kihlasormuksen löytäminen voi joskus olla haastavaa ja turhauttavaa. Saatat kokeilla useita erilaisia tyylejä, väriyhdistelmiä kullan ja jalokivien suhteen sekä erilaisia istutustyylejä, mutta juuri sitä oikeaa ei vaan löydy.

KUN SINULLA ON IDEA/VISIO – ME TEEMME SIITÄ TOTTA

Kun sinulla on idea/kautta visio, kustomointi on silloin loistava mahdollisuus suunnitella sinun unelmiesi sormus tai muu koru alusta loppuun

Vaikka meidänkin laaja mallistomme kattaa useita satoja sormusmalleja ja versiota niistä, niin yhä useammin olemme asiakkaiden kanssa päätyneet yhdessä suunnittelemaan juurikin sen unelmien sormuksen, kenties erikoisemman värisillä jalokivillä tai muuten vain puhuttelevilla sormusten muodoilla.

TEKEMIÄMME MITTATILAUSTÖITÄ

SINUN EI TARVITSE TIETÄÄ MITÄ HALUAT – RIITTÄÄ ETTÄ TIEDÄT MISTÄ TYKKÄÄT!

Voit valita mallistostamme sinua kiinnostavan tyylisuunnan, tai jos sinulla on omia villejä ideoita, ajatuksia tai suunnitelma niin siitä on hyvä aloittaa. Harkitse mikä on sopiva budjetti Jalokivien suhteen voit valita luonnontimantteja, laboratoriotimantteja tai värillisten jalokivien laajasta skaalasta. Etsimme laajan kontaktiverkostomme avulla sinun unelmiesi jalokivet juuri sinun budjettisi mukaisesti joista saat valita mieleisesi. Autamme ilomielin, oli sitten budjettisi 400€ tai 70000€, samalla intohimolla aina!

Olemme tyytyväisiä lopputulokseen vasta kun Sinä sanot tahdon! Eli käytännössä voimme tehdä ja teemme muutoksia kunnes olet 100% tyytyväinen!

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET MITTATILAUSSORMUKSISTA

Paras ja helpoin tapa on tapaaminen, pystymme nopeimmin ja helpoimmin vastaamaan eri kysymyksiin ilman kymmenien sähköpostien ja viestien tulvaa. Voit tulla tapaamaan meitä jälleenmyyjien esittelypäivillä tai varata ajan tapaamiselle verstaallemme/showroomiin.

Yleisesti voisi sanoa että sinulle suunnitellun sormuksen hinta on vertailukelpoinen vastaavan sormuksen
hintaan kultasepänalan myymälöissä. Sinä päätät mitä se saa maksaa!

Hintaan vaikuttavia tekijöitä:

1) valitsemasi keskitimantti tai muu jalokivi, tämä on suurin hintaan vaikuttava tekijä kun halutaan keskikivellä oleva sormusmalli.
-keskikiven hintaan vaikuttavat koko, laatu, muoto, harvinaisuus jne

2) Muiden jalokivien määrä ja koko sormuksessa

3) Valitsemasi sormuksen materiaali.
– Valmistamme korut kullan kaikissa sävyissä, valitset sitten kelta-, puna-, tai valkokultaa tai kenties
platinaa. Kullan pitoisuus valintasi mukaan joko 18 tai 14 karaatin kullasta.

4) Sormuksen muotokieli, eili onko mallin kyseessä monimuotoinen rakenne vai kenties esimerkiksi
selkeärakenteinen yksikivinen solitaire-sormus.

Sanoisin että tekeminen kestää niin kauan kunnes olet tyytyväinen.
Käytännössä valmistumiseen vaikuttaa moni asia, etsit sitten harvinaisempaa jalokiven värisävyä tai kenties sormuksesi on hyvinkin monimuotoinen.

Valmistumisaikataulusta saat jo suunnittelun alkuvaiheessa alustavan arvion ja luonnollisesti pyrimme toimimaan myös sinun aikataulujesi
mukaan. Nyrkkisääntönä voi pitää alk 2-4 viikkoa jos kyseessä on mallistomme sormus pienin muutoksin.

Mitä erikoisempi on toiveesi jalokivien ja mallin suhteen sitä aiemmin suosittelemme olemaan yhteydessä/aloittamaan suunnittelun.